Naše obaly padnou vašim výrobkům jako šaty na míru

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Raphia, s.r.o.
IČO: 25509209
Sídlo: Blanenská 1901/83, 66434 Kuřim

Kontakt: info@raphia.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Kontaktování

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno a email, abychom mohli odpovídat na vaše dotazy ohledně poptávky.

Údaje uchováváme po dobu 2 let.

Poptávka

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, email a telefon, abychom zpracovat vaši poptávku výrobu.

Údaje uchováváme po dobu 5 let.

Vyřízení objednávky

Pro plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail, telefon, název firmy a dodací adresu, abychom mohli vyřídit vaši zakázku.

Údaje uchováváme po dobu 5 let.

Fakturace poptávky

Z povinnosti vyplývající ze zákona od vás sbíráme jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Tyto údaje uchováváme po dobu stanovenou zákonem.


Kdo údaje zpracovává

Raphia, s.r.o. (IČO 25509209, se sídlem Blanenská 1901/83, 66434 Kuřim) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 610, 664 01 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

C SYSTÉM CZ a.s. (IČO 27675645, se sídlem Otakara Ševčíka 840/10, 636 00 Brno) jako správce IT.

Dana Pešková (IČO 68107081, se sídlem Tilhonova 52b, 627 00 Brno) jako účetní.

PPL CZ s.r.o. (IČO 25194798, se sídlem K Borovému 99, 251 01 Říčany-Jažlovice) jako dopravce.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© RAPHIA s.r.o.| ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top